Booking

Aflysning af 1 afgang

Bemærk! Aflysning af afgangen kl. 10.00 tirsdag den 4 april. Se mere på: AKTUEL TRAFIKINFORMATION

Bemærk! Ændring i sejlplanen i ugerne 12 & 13

Da Faaborg III er i dok i ugerne 12 og 13, er det i den periode kun muligt at medtage kørertøjer hver anden dag. Se mere på: AKTUEL TRAFIKINFORMATION

Læs nedenstående inden du booker

Der skal reserveres plads på Ø-Færgen.

Navn, telefonnummer samt køretøjets registreringsnummer skal anvendes i forbindelse med reservationer.

Med reservation er der mødetid senest 15 minutter før afgang.

Hvis man ikke er fremmødt til en reservation senest 15 minutter før afgang, vil reservationen bortfalde.

Reservationer skal minimum foretages 30 minutter før planlagt afgang. Reservationer der ikke ønskes anvendt skal afbestilles. Det er muligt via onlinebooking at afbestille en reservation indtil 30 minutter før planlagt afgang. Hvis man inden 30 minutter før planlagt afgang afbestiller en reservation der er betalt, vil man automatisk få pengene retur.

BENÆRK! Når man påbegynder en booking, blokerer systemet den tid eller tider man ønsker i 40 minutter så man har tid til at afslutte sin booking og betaling. Afbryder man midt i bookingforløbet inden de 40 minutter er udløbet og bagefter logger på igen og forsøger at booke med samme tider, få man at vide at man allerede har booket fordi tiden eller tiderne er blokeret. Man skal derfor vente i minimum 40 minutter inden man logger på igen.

HUSK! For at opnå rabat, er det vigtigt at der nok penge på værdikortet til køb af ønskede billet/biletter uden rabat, da rabatten først opnås og tilbageføres på kortet efter køb. Er der ikke penge nok på værdikortet til det ønskede køb, skal man først overføre penge på værdikortet, dernæst skal man logge sig ud og logge sig på igen da beløbet først registreres når man har været logget ud. Se vejledning til overførsel af penge til værdikort på: Køb et Værdikort og spar 25%

Skal man booke til ø-hop, skal det bookes som 3 enkelt afgange f.eks: 1. Faaborg - Lyø 2. Lyø - Avernakø 3. Avernakø - Faaborg.

Campingvogne, trailere, skurvogne og andre anhængere overføres kun når disse er tilkoblet et trækkende køretøj der ikke tilhører rederiet.

OBS! Booking fra tablets eller med browseren Safari kan være umuligt.

Vi ønsker alle en god overfart.

Meddelelse fra Nets

Dankort bliver fremover mere sikker i internet-handlen 

I januar 2017 lancerer Nets en ny sikkerhedsløsning på internettet, Dankort Secured by Nets, der skal være med til at dæmme op for det stigende misbrug i e-handlen. Sikkerhedsløsningen er bygget på baggrund af et krav fra Finanstilsynet og vil derfor være obligatorisk for alle forretninger der har en webshop på internettet. 

Hvorfor indfører Nets en ny sikkerhedsløsning på Dankort i internethandlen?

Misbruget i EU og Danmark - i særdeleshed på nettet - har været stigende over de senere år. Det er primært gældende på internationale kort, men vi ser også et lidt stigende misbrug på Dankort på nettet. Det skal vi dæmme op for samtidig med at vi sikrer at det stadig er nemt og bekvemt for forbrugeren at handle på nettet.

Hvad indeholder løsningen?

Den nye sikkerhedsløsning på internethandel er bygget på samme brugeroplevelse som den man kender fra de internationale kort, hvor forretninger, som tager mod betalinger på nettet, beder om en ekstra kode.

Din kunde modtager så en SMS med en engangskode, som skal indtastes i købssituationen.