Vigtig meddelelse til passagerer på Faaborg III


Midlertidige retningslinjer for sejlads med Faaborg III foreløbig gældende fra 7. januar – 07. februar 2021
 

Som følge af regeringens restriktioner i forhold til at undgå smittespredning indføres nedenstående tiltag med virkning fra 07. januar 2021.

Sejlplan:

·      Der sejles efter normal sejlplan.

Passagertal:

Det maksimale passagertal nedsættes fra 98 til 30 passagerer. Dette sker for at sikre, at alle ombordværende kan placere sig med minimum 2 meters afstand.

Andre tiltag:

 

·      Passagerer som benytter færgens salon skal placere sig med minimum 2 meters afstand til medpassagerer, medmindre man kommer fra samme husstand.

·      Vær opmærksom på også at holde afstand til besætningen.

·      Alle skal købe billet online eller i automaten i Faaborg. Vi opfordrer alle til at booke plads på forhånd.

·      Alle anbefalinger omkring kontakt og hygiejne skal overholdes. Der vil være håndsprit ombord til fri afbenyttelse.

·      Besætningen kører ikke førerløse biler.

·      Der skal anvendes mundbind eller visir på hele færgen, havneområder og venteværelser jf. sundhedsstyrelsens retningslinjer for offentlig transport.

·      Følg med på hjemmesiden.

 

Er du blevet syg med influenzalignende symptomer og skal med færgen, skal du kontakte færgen på telefon 2483 5099 i god tid før afgang, så vi kan iværksætte de bedst mulige foranstaltninger.

Færgekontoret er indtil videre lukket for personlig betjening, men telefonerne er åbne i tiden kl.10 – kl.12 på hverdage.

Situationen omkring Coronavirus udvikler sig hele tiden og det kan blive nødvendigt med yderligere tiltag. I forhold til at minimere risikoen for dette er det helt afgørende, at alle ombordværende overholder de iværksatte tiltag. Det gør det nemmere at passe på hinanden.