Vigtig meddelelse til passagerer på Faaborg III


Midlertidige retningslinjer for sejlads med Faaborg III gældende fra 10-09-2020

Færgekontor:

Færgekontoret er på grund af Covid-19 situationen lukket indtil videre, men telefonerne er åbne som normalt i tiden kl. 10-12 på hverdage.

Mundbind på Faaborg III:
Da regeringen har besluttet at indføre krav om brug af mundbind i alle offentlige transportmidler, vil det fra og med den 22. august kun være muligt at sejle med Faaborg III, hvis der bruges mundbind eller visir.

Sejlplan:
Der sejles efter normal sejlplan.

Passagertal:
Det maksimale passagertal er nedsat fra 147 til 130 passagerer. Dette sker for at sikre alle ombordværende en reel mulighed for, at placere sig med god spredning.

 

 

Andre tiltag:

·      Det er ikke tilladt for passagerer at opholde sig i bilerne under overfarten. Skibsføreren kan dog undtagelsesvist tillade, at passagerer med særlige beskyttelsesbehov opholder sig bilen.

·      Alle skal købe billet online eller i automaten i Faaborg.

·      Alle anbefalinger omkring kontakt og hygiejne skal overholdes. Der vil være håndsprit ombord til fri afbenyttelse.

·      Følg med på hjemmesiden.

 

Er du blevet syg med influenzalignende symptomer og skal med færgen, skal du kontakte færgen på telefon 2483 5099 i god tid før afgang, så vi kan iværksætte de bedst mulige foranstaltninger.