Vigtig meddelelse til passagerer på Faaborg III

Midlertidige retningslinjer for sejlads med Faaborg III, gældende fra 6.april og indtil videre.

Som følge af regeringens restriktioner i forhold til at undgå smittespredning, samt den gradvise genåbning af samfundet er nedenstående tiltag gældende fra den 6.april 2021.

Sejlplan:

·      Der sejles efter normal sejlplan.

Passagertal:

·      Det maksimale passagertal er nedsat fra 98/147 til 70 passagerer. Dette sker for at sikre, at alle ombordværende kan placere sig med god afstand. Passagerer med nødvendigt transportbehov medtages dog altid.

Andre tiltag:

·      Passagerer som benytter færgens salon skal placere sig med god afstand til medpassagerer, medmindre man kommer fra samme husstand. Undgå så vidt muligt at sidde direkte ved siden af hinanden, eller direkte overfor hinanden.

·      Vær opmærksom på også at holde afstand til besætningen.

·      Alle skal købe billet online eller i automaten i Faaborg. Vi opfordrer alle til at booke plads på forhånd.

·      Alle anbefalinger omkring kontakt og hygiejne skal overholdes. Der vil være håndsprit ombord til fri afbenyttelse.

·      Førerløse traktorer som skal køres af besætningen kan bookes som normalt. Ved overførsel af alle andre førerløse køretøjer skal det i hvert enkelt tilfælde aftales med den besætning der er på vagt. 

·      Der skal anvendes mundbind eller visir på hele færgen, havneområder og venteværelser jf. sundhedsstyrelsens retningslinjer for kollektiv transport.

·      Følg med på hjemmesiden.


Er du blevet syg
med influenzalignende symptomer og skal med færgen, skal du kontakte færgen på telefon 2483 5099 i god tid før afgang, så vi kan iværksætte de bedst mulige foranstaltninger.

 

Færgekontoret er åbent for personlig henvendelse med følgende restriktioner:

- Max 1 besøgende ad gangen
- Der skal bæres mundbind

Hvis I skal i kontakt med os, så gør det stadig så vidt muligt via vores mailadresse oefaergen@fmk.dk eller på tlf. 72 53 18 00 på hverdage kl. 8 til 14.

Situationen omkring Coronavirus udvikler sig hele tiden og det kan blive nødvendigt med yderligere tiltag. I forhold til at minimere risikoen for dette er det helt afgørende, at alle ombordværende overholder de iværksatte tiltag. Det gør det nemmere at passe på hinanden.