Nedsatte priser i august og september

Så er der glade sommernyheder til Ø turister der gerne vil besøge Lyø og Avernakø.

Sommerpakken der har givet gratis færgesejlads for gående og cyklister i juli måned på Faaborg III, udmønter sig i august og september med stærkt reducerede priser for gående og cykler.

Priserne vil i august og september være således:

kr. 50,- for en gående voksen i august, kr. 30,- i september og derefter kr. 60,-

kr. 40,- for en gående pensionist i august, kr. 25,- i september og derefter kr. 45,-

kr. 40,- for et gående barn i august, kr. 25,- i september og derefter kr. 45,-

kr. 10,- for en cykel i august, kr. 5,- i september og derefter kr. 15,-

Der vil desuden være gratis sejlads for handicapbil i samme periode, for alle øvrige priser gælder den almindelige prisliste.

Vi opfordrer til at alle sikrer sin rejse med en forudgående reservation til både ud og hjemturen. Hvis du allerede har foretaget en reservation og et billetkøb til færgen i august eller september måned som gående eller gående med cykel og gerne vil ændre billetten til en billigere billet, skal du gå ind på vores bookingsystem og lave en ny reservation hvorefter du kan annullere det oprindelige køb. Pengene fra din oprindelige booking vil herefter blive refunderet inden for 24 timer.

Hvis du allerede har foretaget en reservation og et billetkøb til færgen i august eller september måned til bil og flere personer ud over chaufføren, skal du slette hele reservationen først og booke forfra, for at opnå billetter til reducerede priser til personer, dog ikke til chaufføren. Pengene fra din oprindelige booking vil blive refunderet.

Vi håber at se en masse glade mennesker på færgen og på øerne i de kommende måneder.

God sommer.