Værdikort

Fordele med et værdikort

Med et værdikort kan du købe alle typer person billetter og billet til alle typer almindelige kørertøjer og opnå 25% rabat. Du kan også bruge værdikortet til de billettyper der ikke udløser rabat. Se priser under fanebladet; Takster. 

BEMÆRK: For at opnå rabat, er det vigtigt at der nok penge på værdikortet til køb af ønskede billet/billetter uden rabat, da rabatten først opnås og tilbageføres på kortet efter køb.

Køb af værdikort

Værdikortet købes i billetautomaten ved færgen i Faaborg.

Første gang du køber et værdikortkort skal du indtaste; navn, adresse, telefonnummer og evt. e-mail adresse.

Det er herefter muligt at indsætte hhv. kr. 1000,-, kr. 3000,- eller kr. 5000,- på værdikortet.

Du vil på købskvitteringen få et fire cifret kundenummer som er personligt, og som skal bruges ved fremtidig brug af værdikortet.

Et værdikortkort koster kr. 100,- i erhvervelse.

Erhvervelses omkostninger samt eventuel ubrugt værdi på værdikort refunderes ikke.

Brug af værdikort

Værdikortet kan anvendes på 3 måder.

1) Du kan købe billet til færgen i billetautomaten ved færgen i Faaborg men det er ikke muligt booke plads til en bestemt afgang i billetautomaten. Det er også muligt at indsætte værdi på sit værdikort i billetautomaten.

HUSK! For at opnå rabat, er det vigtigt at der nok penge på værdikortet til køb af ønskede billet/biletter uden rabat, da rabatten først opnås og tilbageføres på kortet efter køb.

2) Du kan booke plads til én eller flere afgange både til personer og til kørertøjer, og betale din billet med dit værdikort via onlinebooking på Ø-Færgens hjemmeside. Se under fanebladet; Booking. Det er også muligt at indsætte værdi på sit værdikort via onlinebooking, se vejledning nedenfor.

HUSK! For at opnå rabat, er det vigtigt at der nok penge på værdikortet til køb af ønskede billet/biletter uden rabat, da rabatten først opnås og tilbageføres på kortet efter køb.

3) Du kan købe billet på færgen hos færgepersonalet. !!Denne mulighed kan dog kun anvendes hvis onlinebooking og eller billetautomaten er ude af drift!!

Vejledning til online at indsætte værdi på værdikort

Klik på; Login frikort-værdikort / min bestilling.

Klik på den grå prik ud for; Telefon og indtast det telefonnummer du har du har oplyst da du købte værdikortet i billetautomaten. Indtast ligeledes det kundenummer du modtog da du købte værdikortet i billetautomaten.

Klik eventuelt på; Husk mig, og klik derefter på; Login.

Klik på; Min side: (navn).

Klik på fanebladet; Bookinger, for at se dine bookinger. Her kan du også, med ikonerne til højre få information om, slette, rette eller få gensendt en booking.

Klik på fanebladet; Værdi på kort, for at se hvad saldoen er på værdikortet. Her kan du også indsætte værdi på kortet ved at klikke på pilen under; Tank op.

Vælg det beløb du ønsker at indsætte på dit værdikort og klik på; Fortsæt.

Tjek dine kunde oplysninger og læs og accepter handelsbetingelserne og klik på; Fortsæt.

Tjek din bestilling og klik på; Slet, for at fortryde eller klik på; Fortsæt til betaling.

Vælg den måde du ønsker at betale på og gennemfør din betaling.