Gratis sejlads

Information til gratis sejlads i juli måned

Fra onsdag den 1. juli har regeringen, som en del af en større pakke, besluttet at gøre en del af indenrigsfærgeruterne gratis for gående passagerer og for passagerer der medtager en cykel. Færgen Fåborg III der sejler fra Faaborg og besejler øerne Avernakø og Lyø er omfattet af muligheden for gratissejlads.

Vi har nu tilpasset vores bookingsystem og vi opfordrer til at alle sikre sin rejse med en forudgående reservation til både ud- og hjemturen. 

Hvis du allerede har foretaget en reservation og et billetkøb til færgen i juli måned som gående eller gående med cykel og gerne vil ændre billetten til en gratis billet, skal du gå ind på vores bookingsystem og lave en ny reservation hvorefter du kan annullere det oprindelige køb. Pengene fra din oprindelige booking vil herefter blive refunderet inden for 24 timer.  

Hvis du allerede har foretaget en reservation og et billetkøb til færgen i juli måned til bil og flere personer ud over chaufføren, skal du slette hele reservationen først og booke forfra, for at opnå gratis billet til personer, dog ikke til chaufføren. Pengene fra din oprindelige booking vil blive refunderet.