Booking

 

Billetter til 1. marts og fremover, book her: NY ONLINEBOOKING


Skulle du have et værdikort fra vores gamle bookingsystem, har du mulighed for at få beløbet udbetalt til din NemKonto eller overført til dit nye værdikort, som du selv har oprettet i det nye system.

Du må gerne henvende dig til kontoret på tlf. 7253 1800, som er åben i hverdage fra kl. 8-14 eller skrive en mail på oefaergen@fmk.dk. Hvis du vil have udbetalt beløbet har vi brug for dit CPR-nummer.


Her kan du læse mere om vores nye bookingsystem i de forskellige vejledninger:

Tryk her for oprettelse som ø-bo og køb af ø-bo billetter 

Tryk her for vejledning til automatisk betaling som ø-bo

Tryk her for vejledning til køb af almindelige billetter med timetable

Tryk her for vejledning og køb af værdikort og månedskort (tidl. pendlerkort/arbejdskort)

Tryk her for oprettelse af erhvervskonto 

 

 

Læs nedenstående inden du booker

Der skal reserveres plads på Ø-Færgen, både som gående og med cykler/knallerter/motorcykler og køretøjer.

Navn, telefonnummer samt køretøjets registreringsnummer skal anvendes i forbindelse med reservationer.

Ved booking fremsender Ø-Færgen en bookingbekræftelse, der skal medbringes i print eller fremvises på mobiltelefon.

Med reservation er der mødetid senest 15 minutter før afgang.

Hvis man ikke er fremmødt til en reservation senest 15 minutter før afgang, vil reservationen bortfalde.

Reservationer skal minimum foretages 30 minutter før planlagt afgang. Reservationer der ikke ønskes anvendt skal afbestilles. Det er muligt via onlinebooking at afbestille en reservation indtil 30 minutter før planlagt afgang. Hvis man inden 30 minutter før planlagt afgang afbestiller en reservation der er betalt, vil man automatisk få pengene retur. Er en reservation der er betalt ikke afbestilt inden 30 minutter før afgang, kan man ikke få sine penge retur.

Regler for erhvervskøretøjer!

§ 5. Ordningen omfatter følgende former for godstransport og godshåndtering:

1) Lastbiler og påhængskøretøjer til lastbiler.

2) Varebiler på ikke over 3,5 ton, der er helt eller delvist registreret til erhvervsmæssig kørsel, og som benyttes til erhvervsmæssig kørsel i forbindelse med den konkrete overfart til og fra øen.

Økonomi- og Indenrigsministeriet, den 6. december 2016

BEMÆRK! Når man påbegynder en booking, blokerer systemet den tid eller tider man ønsker i 40 minutter så man har tid til at afslutte sin booking og betaling. Afbryder man midt i bookingforløbet inden de 40 minutter er udløbet og bagefter logger på igen og forsøger at booke med samme tider, få man at vide at man allerede har booket fordi tiden eller tiderne er blokeret. Man skal derfor vente i minimum 40 minutter inden man logger på igen.

HUSK! For at opnå rabat, er det vigtigt at der er nok penge på værdikortet til køb af ønskede billet/biletter uden rabat, da rabatten først opnås og tilbageføres på kortet efter køb. Er der ikke penge nok på værdikortet til det ønskede køb, skal man først overføre penge på værdikortet, dernæst skal man logge sig ud og logge sig på igen da beløbet først registreres når man har været logget ud. Se vejledning til overførsel af penge til værdikort øverst på denne side.

Campingvogne, trailere, skurvogne og andre anhængere overføres kun når disse er tilkoblet et trækkende køretøj, der ikke tilhører rederiet.

OBS! Booking fra tablets eller med browseren Safari kan give problemer.

Vi ønsker alle en god overfart.