Booking

Gratis - booking til personer og cyklister i juli

Vi har nu tilpasset vores bookingsystem og vi opfordrer til at alle sikre sin rejse med en forudgående reservation til både ud- og hjemturen. 

Hvis du allerede har foretaget en reservation og et billetkøb til færgen i juli måned som gående eller gående med cykel og gerne vil ændre billetten til en gratis billet, skal du gå ind på vores bookingsystem og lave en ny reservation hvorefter du kan annullere det oprindelige køb. Pengene fra din oprindelige booking vil herefter blive refunderet inden for 24 timer.  

Hvis du allerede har foretaget en reservation og et billetkøb til færgen i juli måned til bil og flere personer ud over chaufføren, skal du slette hele reservationen først og booke forfra, for at opnå gratis billet til personer, dog ikke til chaufføren. Pengene fra din oprindelige booking vil blive refunderet.

Læs nedenstående inden du booker

Der skal reserveres plads på Ø-Færgen, både som gående og med cykler/knallerter/motorcykler og køretøjer.

Navn, telefonnummer samt køretøjets registreringsnummer skal anvendes i forbindelse med reservationer.

Ved booking fremsender Ø-Færgen en bookingbekræftelse, der skal medbringes i print eller fremvises på mobiltelefon.

Med reservation er der mødetid senest 15 minutter før afgang.

Hvis man ikke er fremmødt til en reservation senest 15 minutter før afgang, vil reservationen bortfalde.

Reservationer skal minimum foretages 30 minutter før planlagt afgang. Reservationer der ikke ønskes anvendt skal afbestilles. Det er muligt via onlinebooking at afbestille en reservation indtil 30 minutter før planlagt afgang. Hvis man inden 30 minutter før planlagt afgang afbestiller en reservation der er betalt, vil man automatisk få pengene retur. Er en reservation der er betalt ikke afbestilt inden 30 minutter før afgang, kan man ikke få sine penge retur.

Regler for erhvervskøretøjer!

§ 5. Ordningen omfatter følgende former for godstransport og godshåndtering:

1) Lastbiler og påhængskøretøjer til lastbiler.

2) Varebiler på ikke over 3,5 ton, der er helt eller delvist registreret til erhvervsmæssig kørsel, og som benyttes til erhvervsmæssig kørsel i forbindelse med den konkrete overfart til og fra øen.

Økonomi- og Indenrigsministeriet, den 6. december 2016

BEMÆRK! Når man påbegynder en booking, blokerer systemet den tid eller tider man ønsker i 40 minutter så man har tid til at afslutte sin booking og betaling. Afbryder man midt i bookingforløbet inden de 40 minutter er udløbet og bagefter logger på igen og forsøger at booke med samme tider, få man at vide at man allerede har booket fordi tiden eller tiderne er blokeret. Man skal derfor vente i minimum 40 minutter inden man logger på igen.

HUSK! For at opnå rabat, er det vigtigt at der er nok penge på værdikortet til køb af ønskede billet/biletter uden rabat, da rabatten først opnås og tilbageføres på kortet efter køb. Er der ikke penge nok på værdikortet til det ønskede køb, skal man først overføre penge på værdikortet, dernæst skal man logge sig ud og logge sig på igen da beløbet først registreres når man har været logget ud. Se vejledning til overførsel af penge til værdikort på: Køb et Værdikort og spar 25%

Campingvogne, trailere, skurvogne og andre anhængere overføres kun når disse er tilkoblet et trækkende køretøj, der ikke tilhører rederiet.

OBS! Booking fra tablets eller med browseren Safari kan give problemer.

Vi ønsker alle en god overfart.